2016/12/09

Den långa resan 3, eller, det var på håret, eller, Det kommer prövningar i livet och då kan det vara bra att ha en knäck

Den gångna veckan blev en prövning för nerverna. Den här helgen är det en helg i Luleå som står på schemat. Och som vi gjort tidigare på norrlandsgiggen så budade vi upp gitarrer, mixerbord och annan viktig utrustning eftersom jag och bandet flyger upp.

Hittills har det fungerat felfritt även om det stundom har varit lite nervöst. Men den här gången höll det på att skita sig grovt. Tydligen så hade de missat något när vagnen skulle med tåget norrut så den blev vackert ståendes i Stockholm och när jag slutligen lyckades få dem att inse att den inte skulle fortsätta stå där så hette det "jaaa, vi ska försöka få upp den i tid men vi kan inte lova något".
Inte alls det svar jag ville ha faktiskt så jag inledde en intensiv telefonterror i en hyllning till den yttersta maktlösheten.



Nåväl, efter en sömnlös natt och ett par mail där de dyrt och heligt lovade att de inte kunde lova något så slutade allt väl och vi anlände till hotellet, nästan precis samtidigt som vagnen, som skickades en vecka tidigare.

Kvällens kontor

Nu är vi soundcheckade, mätta och väntar på att för börja spela. Det är rejält med folk så det här ska nog bli kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar